Hilang nafsu makan nasi

Sy tm1 nak tanya menganggu perkembangan baby ke klu kita tak nafsu mkn dn tak kuat minum air putih, sbp sy susah bap mkn nasi ne lebih" Syuran sy klu nmpk sayur auto muntah, air putihpn sama

4 Các câu trả lời

Alahan ni takda ubat sis melainkan kena hadap jaaa Saya dulu perut masuk 6bulan baru boleh makan Kena admit wad hb low bp low segala bagai semua hadap jaa Memang takda ubat Ni semua pengalaman dan akan jadi kenangan

Buatla jus oren cair2 sikit mcm lebihkan air putih kalau takbole minum. Makan tu normal kena paksa makan try n error

ya ne la skrg ne risau hb low bergantung dgn buah"an jak skrg ne tu jk blh masuk selain dri tu semua tak nak

Makan makanan n minum minuman yang sihat dan berkhasiat, ibu sihat anak sihat

4t trước

dah cba ambil yg berkasihat tapi tak masuk asik muntah" seja