uri lekang

sy tlh khilangan baby sy diusia 32 mggu..disebbkn uri lekang..peritnya nk trima..baby yg sy kndungkn slama 8 bln prgi skelip mata..kni tiada lgi degup jntung..tiada lgi tendangan mnja..n sy x bole merasakn lgi saat2 indah itu kerana rahim sy telah dibuang krna brlaku pndarahan yg trok pda rahim..apa2 pun sy redha dgn smua ni..wlupun pahit utk sy telan..

54 Các câu trả lời

Allahuuu😭😭😭 semoga awak cepat sihat ye sis Allah nak gantikan dgn yg lebih baik tu.. jgn stress ye

Allah uji sis sbb sis kuat dri kami semua. Bykkan sabar ye..xdpt byg duk kt tmpt sis.rs nk p peluk.😭😭

اللهم اجرني في مصبتي واخلف اي خيرا منها Insyallah, moga sis terus kuat.

Allhuakbar..salam takziah sis..semogo terus tabah dan kuat..besar sungguh ujian Allh dgn,sis.😢😢

Ya Allah, semoga diberi kekuatan kepada sis. Semoga Allah permudahkan urusan sis dan keluarga. Aamiin

allahuakbar..besar dugaan sis. semoga allah berikn ketabahan utk sis lalui hari2 mdtg.. 😟

Allahu..takziah sis..semoga segala kekuatan Allah beri pada akk untuk tempuh semua ini..

Takziah sis, semoga sabar dan tabah. Setiap ujian mesti ada hikmah. Redha

stay strong sis...saya tahu bukan mudah...hugs...♥️♥️♥️

Salam takziah sis.semoga sis kuat tuk hadapi dugaan Allah beri.