Dilema .ase sdih sgt..

Ank ke4 lahir 2/7/2023 scara emergency cezer..skrg ank umr 9 bln lbih..sy preg lg..rncang sndri..xsgka preg lg..skrg sy rase sdih sgt sbb pkirkn ank kcik lg..sy tgk die sy nangis..lpas tu sy isau sbb sblum ni cezer..sape ade pglaman mcm sy..lpas ni mmg kne cezer trus ke..blh normal?#bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

dh czer bape kali? tgk pd umur dgn faktor kesihatan. klu dh nk buat btl, czer terus la...sekali prosedur terus.

5mo trước

klu 1x czer blh normal lg. cuma sbb dh ank ke5, blh consider utk btl. tp bergantung pd evaluation dktr pakar nanti