pantang

Sy tengok ramai rupenye habis darah gugur terus bersama..xde pantang bersama pn n terus lekat..drh gugur tu mcm drh haid je.. bersama time ovulusi..xsempat period lg da lekat..siapa ade pengalaman mcm tu..sbb sy pn baru lepas gugur Kali ke2..xtau Kali ni nk pantang ke x

1 Trả lời

Sy pun baru gugur. Sy pantang bersama sampai darah nifas habis btl2. Walaupun darah nifas dah habis. Selagi upt masih positif sy tak yakin nak bersama. Lps upt btl2 negatif baru bersama. Kdang2 ikut bdn masing2. Klau rezeki dah sampai ada yg tak sempat period dah prgnant. Sy pula lps habis pantang 6 minggu jika ada rezeki memang nak ttc kembali sebab dah jumpa doc pakar, doc ckp lepas 6 minggu dah boleh plan nak prgnant blik. Semoga lps ni kita dikurniakan rezeki yg sihat. Aamin

4y trước

Aamin