Org first dlm family pantang gugur

Saya dah gugur 2 Ari lepas ..nk tnye pantang mcm mne yer ..atau sekadar berehat .. bile boleh bersama yer untuk tambah anak ..lepas habis nifas atau period lg sebulan sebaik nye ..atau kne rehat dulu

2 Các câu trả lời

bwh 12w rehat saja..dlm sminggu. jgn plan nk tmbh dlu..rehat 3-6 bulan, bg rahim sembuh, hormon awk elok dlu. nti rush2, pregnant then gugur lg...awk juga yg stress. nk pregnant ni kena happy2, xyh rush

mcm saya kena ikut pantang bersalin.. parents saya suruh buat mcm tuu.. tapi pantang dalam 2minggu mcm TU.. n klau boleh, nak rehat dulu dalam beberapa bulan bg Rahim sembuh.. nti bru boleh bersama..