cara nak tambahkan susu badan

Sy tengah berpantang hari ke 24..makin hari sy rase mcm susu makin drop..sy dah minum banyak air masak,dh minum milkbooster,sy dah pam ikut jadual tp bile pam je msti dapat 1-2oz je..kenapa ye??

18 Các câu trả lời

Mkn lobak putih cm sy..sy pon air susu kurang tp skrng alhamdulilah. ..

5y trước

Try jgk lah esk nie..minx suami beli

Cuba minum susu kurma farm fresh..sy minum..mmg milkbooster..

Mcm mana tau susu drop? Baby direct feed kan?

Makanan yg sis makan. Ckup x sayur.. protien..

5y trước

Sy x pasti lahh..tp sy dh lebih kn sayur sawi ..ikan ibu sy yg sedia kn

Emosi pon kene happy dan tenang sis...

cube sis minum horlick..

5y trước

Boleh jgk nie..sy try

MCM mna hasil kn air susu byk

Pum susu

5y trước

Mgkin nie sbb tak cukup rehat.. Lepas nie kne kawal diri supaya tenang sentiase