7w3d

Sy tau2 je preggy 5w, keluar spotting brown n kdg2 2hari sekali keluar darah 3,4 titik lepas buang air..sampai la sekarang.. Doc bg ubat kuat rahim utk 1mggu, dh abes still lg bleeding.. Xtau bila nk stop ni.. Sedih bila doc kate maybe gugur.. Tp ms preggy 2 kali sebelum ni pn mcm ni, bleeding jgk.. Alhamdulillah selamat n xpernah gugur lg.. Hope semuanya dipermudahkan sehingga bersalin.. Utk ibu2 lain jgk ?

1 Trả lời

Be strong sis .. nnt ad rzki lg , blh cb lg . Smg dpnudahkn ye