Ekzema masa mengandung

Sy strt ada ekzema lepas vaksin 2 kali yg dlu tu.kesan nya bdn jd gatal2 smpai tinggal parut.ada masa dtg gatal tu merenyam sgt.sy guna sabun aleepo tu pn masih tak pulih lg.skg preggy 6w.ada x cara nak hilangkan gatal2 dan parut di bdn sbb kulit mkin teruk segan pulak time nk bersalin nti bila doc2 nurse tgk .

Ekzema masa mengandung
1 Trả lời

sy mcm awk...hbis kaki tgn berparut...2 kali bsalin xpenah dktr misi tanya psl parut...celah2 gelap semua. cuma klu kita tak ikut cakap dorg, ya dorg marah