kulit gatal

Nak tanya. Ada tak yang kulit gatal2 keluar biji air macam tu lepas bersalin? Tengah mengalaminya sampai ada parut ?. Sebelum nie tak pernah jadi pun. Ada cara nak hilangkan tak?

2 Các câu trả lời

Kalau tak silap saya benda ni jadi untuk yang bersalin czer . Sebab hormon . Masa tu saya tengok dekat ig sorang artis ni . Kaki dia jadi macam tu lepas tu saya baca komen , banyak yang bersalin czer cakap dorang kena gatal ni . Dorang pi hospital doc bagi ubat rasa nya . Saya pun dah ingat ingat lupa

Saya. Sedang alaminya skrg. Awk dh jmp dr ke?