Bleeding fresh blood 11 weeks

Sy stress harini dan terkjut,tiba2 pagi td masa nk solat subuh perut sy rasa sakit,pegi toilet tgok ya Allah bnyknya darah merah kluar...drah yg sngt bnyk,sy dh 11 weeks...terus pergi emergency kat hosptal,alhamdulillah Allah masih pelihara anak sy,msh ada heartbeat,punca drah tu kluar xpasti padahal xde kerja berat pon buat,mohon ibu2 doakan anak sy selamat ya smpai sy melahirkan bulan 11 nnt,terima kasih ibu2

13 Các câu trả lời

Allahuma.. Smoga baby dgn sis siht2 ye dan d lindungi allah swt.. Amin yrabb ala aminn.. Apa pun sis kena bnyk rht sbb usia kandungan awal Lagi. Kena bnyk rehat dlu nnt dh 4/5m bru blh lsk2 skit2 k . Apa pun jaga pmknan dan rest sckupnya k

Semoga kandungan sis sihat walafiat..banyakkan rehat,kurangkan stress,makan jaga & minum air banyak..saya pun patut nov tahun ni due date tapi Allah pinjamkan sebentar sahaja,2bulan merasa jadi ibu sekejap🥰🥲 take care ya sis..

3y trước

Terima kasih mendoakan,moga apa yg anda doakan berbalik pada anda smula,aamiin🥲

hai, ikut pgalaman sya..xda buat kerja apa, xda gerak bnyk sngt, xmnum manis..tpi tiap kali makan syur kobis sya kluar drah...jd sya xprnh sntuh lg syur tu spnjng preggy...mngkin kot dri pmakanan jgk..

sy pon due bulan 11.🥰.. semoga kandungan sis sihat dan baik2 shja.. semoga dipermudahkan urusan sehingga bersalin nt.. 😊

Semoga baik2 je kandungan sis ye. Jgn stress sgt and take care ye! Due kita sama... November👶🏻

Semoga dipermudahkan urusan dan semoga anak dalam kandungang sihat .. Aamiin

sy pun due bulan 11.. esok dh kna mnum air gula, ckup2 12weeks esok.. takuttt🥴

3y trước

Goodluck sis. Saya pun due awl bln 11. Smlm dh mnum air gula, 14mgu. Uishhh 3kali jugak teguk. First pregnancy... seharian duk rasa melugai air gula😅

semoga dipermudahkan segala urusan sis,aamiin

doakan sy jgk sihat dan kandungan

semoga baby sihat.. inshaAllah