Perut Sakit Mcm Senggugut Tp Lbh Sakit Dr Sengugut

Sy skg tgh pregnant 6w utk ank 1st ? tp stiap hari rsa sakit mcm sengugut smpai kadang2 xble tido.. Ada siapa2 ada pengalamn mcm ni tak? Ada petua utk kurgkn rsa sakit ni?

2 Các câu trả lời

Sy awl2 prgnt mmg skit mcm snggugut tp xteruk sgt..dlm 8w mcm tue dh hilang..sy just baring je...xletak mnyk apa2 tkut bhyaa..skng dh 23w..🤗

sy skrg kandungan 5week...dh seminggu perot sakit sis...sy pon buntu..asl malam je sakit senggugut smpai memulas2 perot...xleh tido