Adakah ini positif atau negetif

Sy sepatutnya datang haid tapi x datang kalu kira ari dh 3 hari x datang haid..cek upt masa awal pagi.. #ingintahu

Adakah ini positif atau negetif
8 Các câu trả lời

sy Pon dah lmbt period 2hari skrg ni takut nak check sgt² 😂..Kalo positive Alhamdulillah ..kalo negative Tu yg down ckit...tapi sblm tarikh period 6hari sy Da check negative je...ni dah lmbt 2hari period mcm takut nk check...😅😅

1y trước

Sy pon mula2 takut juga tapi biar nk cek ugop.. Sbb sistem dia ada..

mungkin boleh cek bila lewat seminggu. masatu hormone meningkat, mesti bacaan dia lagi clear. Sy doakan 🥰

kalau ikot upt awak tu +ve. boleh double confirm dgn digital CB ataupon dipp&tell😊

positif tu tapi try double confirm dgn clearblue digital tu dia ade tulis weeks skli.

tahniah positive hihi . tunggu lagi bbrpa minggu utk sahkan

Tahniah mom. Positif lah tu, take care.

Yes positif. Tahniah.. Jaga diri baik2

Tahniahh