Ubat batuk masa hamil

sy sekarang dah msuk 32 weeks hamil...tapi skrg asyik batuk2 je tak henti...kalau nak makan ubat batuk masa hamil ni ok ke? bhaya x untk baby?

18 Các câu trả lời

kalau batuk2 masa pregnant ni better jumpa doctor nanti dia bagi ubat yang sesuai untk ibu hamil

jpe doc sis..sy dlu selsema n batuk sblan..doc bg ubt utk cair kahak.. alhamdullilah ok

Boleh je ambik. Saya pernah demam dan batuk, doctor prescribe ubat batuk pada saya.

Xboleh ambil sebarangan ubat Sis. Apa2 perlu rujuk pd doktor dulu.

jumpa doktor dlu ye puan..

refer doktor dulu sis

Kena tanya doc dulu

refer doktor dulu