Bersama selepas ovulasi boleh hamil x?

Sy sdg ttc. seminggu sblm opk positif dan masa opk positif xdpt brsama. Ada peluang x hamil kalau bersama dpo 1, dpo 2?

5 Các câu trả lời

sy penah xdpt trget masa subur,tp masa dpo 6 atau seminggu sebelum uzur tu ada bersama tak jangka lekat..period regular je.hari subur mmg dah terlepas.tp sy sah pregnant selepas due period (dpo 17) baru naik samar upt.persenyawaan jd lambat. inshaAllah sis kalau ada rezeki tak kemana😊

4mo trước

btul sis..jgn stress2 tau.sy dlu pun trlalu ikutkan opk tp xde rzeki

ada inshaAllah sebab kalau tak buat BBT, memang tak boleh betul2 pinpoint bila sebenarnya kita ovulasi. once berlaku ovulasi, ovum boleh hidup 24jam.

4mo trước

oh ptut la sy rasa sakit sgt bila jln lg rasa senak perut pun rasa sebu je mcm senggugut plk masa opk peak 2 trus xde mood nk brsama..alahai ruginye hehe bsoknye ok plk xde dh rasa 2

Masih ada peluang lagii dpo1 tu, kalau dpo2 tu peluang tipis org cakap la, takpe sis, moga Allah mudahkan urusan sis memiliki zuriat 🤲🏻

4mo trước

insyaaAllah 🤲

Inshaallah ade sis . Sy lh org nya . Dlm app subur hri lain , opk tk bt . Sy sndiri tkthu hri time tu hri subur . Lps sminggu tu lekat