double bubble dalam perut bayi semasa dalam kandungan.

Sy scan 38 mggu..doctor beritahu suh sy direfer ke doktor pakar.sebab kemungkinan ada double bubble di perut bayi saya..apakah double bubble..ada tak ibu ibu disini mengalami ad simptom double bubble semasa.dalam.kandungan..bahaya tak simptom tu..harap ada yang boleh membantu saya.

7 Các câu trả lời

sy pun...smlm wat NIPT test..doc ckp takut simptom syndromdown..sy ghisau..smnggu tnggu result

1y trước

Hi puan, boleh tahu result tak?

Hi sis. Sy pun sama case sekarang ni. Ada apa apa update ke sis? Nak tahu juga 😅

Sis apa risiko untuk double bubble stomach ye ? Boleh update tak

Tak pernah dengar pulak. Dr takde explain apa2 ke masa tu?

Sama dgn saya.. risaunya saya… sedih semua ada

Awak. Boleh update double bubble tu ?

apa updatenya sis? apa risikonya sis