PERUT MENGECIL

Sy sblm pregnant berat bdn 60kg ada laa boroi kat perut😅bila pregnant msuk sebulan dah nmpk sgt perut tu bsar sikit, tpi smnjak nak msuk 2bulan ni perut x nmpk bsar dah sbab sy dah x kuat mkn nak mkn pun sikit jaa aslkn ada isi perut. Hsbnd pun tnya jga napa perut awk nmpk kecil🥺ada kaa sbab sy kurang mkn then lemak bkurang🤣ada x yg mcm sy #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya berat 78kg dari buka buku pink sampai skrg. Pregnant 5 months dah baby bump still tak ada pun 😂. Bila scan dah besar baby dalam perut tu elok je dia berjoget sihat alhamdulillah 🤣

dah scan belum?

1y trước

Blm scan lg sbab nurse ckp haritu klu scan x nmpk apa2 lg