pregnant

Sy risau tahun 2020 nie shj sy dh keguguran kali kedua... Bln 3 dgn bln 6... Now skrg hujung bln 10 sy dpt tahu sy pregnant 5week ..alhamdulilah... Ada x sesiapa mcm sy.. Dan supplement apa yg uolls mkn... Sy hanya mkn folic acid.

3 Các câu trả lời

saya gugur sekali bulan 4. sekarang baru masuk 13w. jaga mindset dan bdoa je sekarang ni. sebab xnk overthinking. risau tu still ade tapi x nk pikir sangat. takot jadi stress