baru tahu pregnant

nak tanya , sy baru tahu yg sy pregnant 32mggu , kira da lambat sy tahu , alhamdulillah scan baby ok . tak pe ke kalau sy x mkn acid folic , sepatot nye kne mkn dri awal , tpi sy baru tahu sy pregnant , bley ke mkn skrg . haritu cuba mkn , tpi terus jdi loya nk muntah , sblom dpt tahu pregnant x pernah rase loya2 pown . Terus sy x mkn lgi .

1 Trả lời

dah check pregnancy kan? doc tak cakap or advise apa2 ke?

5y trước

Kalau dh 32minggu doc biasanya bg supplement yg dh complete mcm obimin ke sbb selalunya acid folic utk yg awl2 pregnant je.