masih xde selera mkn

Sy prgnt sdh 8week...tp selera utk mkn xde...masih muntah...sy nak mkn tp x tahu nak mkn apa....bleh x beri pndpt mknn yg terbaik utk sy...ini prgnt pertama sy..jd sy masih x tahu

16 Các câu trả lời

sama mcm sy dulu.. boleh telan sesuap dua. sedih sgt sampai nangis2. tp masuk trimester 2, selera mcm2. sampai naik berat

Saya pun 8weeks nak masuk 9 saya makan bubur + buahan buahan je untuk tampung perut

Mkn benda masa n jgn mkn nasi bnyk.. Mkn bia berulang.. Nnt akn okey

Mkn sikit2 tp kerap sis..elak kn mkn brlemak.minyak.pedas

Mkn byk buah sja sis kalo xda selera, kesian tu baby😢

Mkn buah2 sis..