Jantung baby x kelihatan dan baby kecik

Hi, sy pregnant klu ikut btl da 13 mggu tp doktor scan baru 8 mggu.. Baby pun kecik sangat.. scan 2 mggu seterusnya msh mcm tu.. jantung pun x nmpk.. mgkn ka risiko keguguran?

5 Các câu trả lời

sy pon mse scan 8week dokter ckp baby kecik sngt..pastu lepas 1buln scan lg dokter ckp baby besar sngt pulk n tarikh jangka bersalin pon jdi awal..sblm nie 3/11..smlm jdi 22/10 pulk...lg 2minggu suh dtg scan lg ngn dokter lain pulk..🤭

sye spttutnye 13 mngu doktor scan jdi 11 mngu ..kata doktr baby kecik ,, nti bulan depan nak scan lagi harap2 ok la baby xde msalh ,

hi sis, so the result? gugur or survived? risau sbb situation hampir sma.. hrp2 smua berjalan dgn baik.

Sis dah cuba scan tempat lain?

same sye..