kantung tak bulat

hi, sy pregnant dlm 6w lebih macam tu based on last scan. Tapi harini n smlm mcm ada lendir merah sikit klua n hrni mmg ada spotting kecil dekat underwear. Sy terus cek hospital, doc scan dari bwh (tvs), dia kata 50-50 sbb kantung tak berapa bulat and nampak baby pun tak pasti jadi ke tak. so dia bg masa tgk rabu ni 15hb macam mana kalau sama je maybe kena dnc. Ada yg pernah jd mcm ni tak? Sy sedih sgt wpun doc kata 50-50 tp dr cara doc macam tak jadi. Tuhan je tahu macam mana saya usaha nak pregnant slps 1 thn kawin. ???

2 Các câu trả lời

hi sis. stay strong ya and try to think positive. selagi belum pasti masih ada harapan. tp be prepare for the worst. selalu antara 6-7 minggu antara nak jadi atau tak. kalau tak jadi dont be to sad. Allah akan gantikan dengan lebih baik. stay strong and positive ya.