hi

sy pregnant dh 5bulan tp perut xnmpk besar.. perut sy jd lebar..xnmpk bulat timbul..org selalu ckp dh 5bulan perut xnampk... tp sy ase bby dok aktif je lam perut

30 Các câu trả lời

saya ni berisi dan boroi , 😅 nk nmpk bby bump mcm tak nmpk haaa ,tp yang kat dlm ni aktif tau .

Ikut individu jugak sis. Saya 6m bru nmpak betul2 perut. Janji kita tau bby sihat aktif sudahla.

sy yg badan besar pun xnampak perut lg. sama je maintain mcm biasa. tp sy baru 17minggu.

Xpe mommy...asalkan baby sihat, perut besar ke kecik ke x de masalah pn...huhu

Sama dgn sya, dh nk msuk 5bln org slalu tegur prut kecik ja 😐

Biarlh org ckp ape.. masih awal lagi pon mmg lah xnmpk besar..

Normal sis, sy prgnt dh msuk 8bln,smpai org xcya.. nmpk kcik

Biasa org2 ckp klau lebar ke tepi tu baby girl momy.mhihihi

Sya 7bulan pun xnmpk lg ..perot sya lebar juga... Hehehe...

Sy 5 bulan pun x nmpk. Da 8 bln org fikir baru 4-5 bulan.