Bacaan air ketuban 8.95 normal @ tak ?

Sy pregnant anak pertama 29week. Smlm baru dpt tahu bacaan air ketuban 8.95, Doc yg checkup sy cuma ckp byk minum air masak.. Klu ikutkan rate bacaan sy tu normal @ tak ? Maaf ya sy takde pengalaman lg, ibu2 lain bacaan normal brpa ya ??

2 Các câu trả lời

sy tak brni nk kata normal atau tk..baru ni sy scan dan sy tnya doc ttg air ktuban.doc kata paras normal 8-20 lbh kurg mcm tu, kalau bwh dr 8 kira tak normal..ada ibu2 yg kata bole ikhtiar dgn buah tmbikai atau bykkn mnum air msak..

bawah 9 dikira tak normal. sebab saya pun bawah 9 . 9 tu cuma atas pagar je doktor kata masa saya buat detail scan