boleh ke berjalan ke cameron highland?

sy pregnant 5 bulan sekarang. placenta sy pun dr cakap low lying. rasanya boleh ke sy travelling ke camerong highland? sy stress juga bekerja dan rasa nk stress free bila tgk hijau2 cmtu.. pls suggest me#pleasehelp #1stimemom

1 Trả lời

Kalau awak preggy 5 bulan boleh je pergi cameron highland tu. Tp tu la awak ada low lying plecenta kn. Kalau awak nk pergi better tanya dgn nurse yg jaga awak tu. Biasa low lying placenta nie kena berjaga2 sbb takut ada pendarahan bila2 masa. Biasa kena byk bed rest saja. Apa2 pun jgn lupa buku pink n standby la juga bw brg baby sikit2 in case berjaga2.

2y trước

thanks for ur advise sis ☺️