Travel naik kapal terbang

Sy pregnant 4 bln. Perlu ke dapatkan surat pengesahan doctor kalau nak naik kapal terbang ya? Sesiapa ada tahu tak?

1 Trả lời

Saya masa hamil anak pertama selalu fly... Memamg setiap kali nak fly saya akan mintak surat dari doktor... Dan nanti masa di kaunter maklum pada staf dorang... Kena isi form... Kadang dorang akan mintak surat dari doktor... So better ada surat dari doktor... Takut nanti dah ada tiket nak fly tak boleh pulak...