DETAILS SCAN

Weeks yg keberapa boleh buat details scan? Scan jenis mcm mne korang pilih ? #firstmom #pleasehelp

6 Các câu trả lời

19weeks-24weeks..haritu saya buat pakej anatomy detail scan+5d..lepas doctor buat details scan buat 5d nampak mulut n hidung baby tp tak jelas sbb bru 22 weeks..

Saya weeks 19 dah pergi scan. Dr saran 18weeks-24weeks. Scan 2D sbb saya tanya dr nak req utk 4D/5D kena tunggu baby besar sikit😅

20-24 weeks, baru pegi buat haritu detail scan + 4D, comel je dia tido, tgn selalu atas muka😂

Saya booking details scan & 5D 25w nanti masa merdeka

20 ke 24 week...23 tu paling cantik doc kata

20-24w cun nk details scan..