Pengalaman Details scan

Sy buat details scan Dan sy dapati maybe ade sedikit masalah..doktor cakap maybe mcm ade jangkitan virus kt Hati dgn usus baby...ade Tak sape2 yg ade pengalaman ade problem lps details scan...boleh share tak? #pleasehelpmummy #mummyrisau

2 Các câu trả lời

maaf nk tnye.. mse scan dlu.. mcm mne boleh Thu ad virus.. contoh nye mse scan ad nmpk benjolan hitam ke?

Berapa minggu dah kandungan akak?

3y trước

sori awak, akak x perasan msg awk time ni...mase ni kandungan 24 weeks...tp alhamdulillah lps next check up, ambik darah utk test, result semua ok, alhamdulillah baby sihat, xde masalah...masa next details scan masalah dh xde dh, doktor pakar ckap maybe tersalah tgk..