Sakit belakang

Sy preggy 32 weeks dan ini 1st pregnancy sy, nak tnya kpd mommies smua ada cara tak untuk kurangkan sakit belakang ketika baring? Sebab sy susah nak tidur wktu mlm sbb skt belakang, tak tau nak baring mcm mna dah..

3 Các câu trả lời

Saya pun mengalami hal yang sama. Sakit belakang tak selesa. Apa yang saya buat, bantal di kepala jangan doublekan,ratakan. Kiri kanan letak bantal dan Bantal peluk. Kurangkan sakit belakang, saya letakkan hot pack atau rendamkan tuala dengan air panas dan letakkan di belakang. Argh. Sangat melegakan.

Tiap mlm mintak suami urutkan dgn minyak yuyi, letak bantal kiri kanan bg selesa. Bukak surah2. InshaAllah

Tidur mengiring. Letak bantal cari keselesaan.

5y trước

Betul tu sis..saya tidur cam tu