Kerap kencing

Sy preg baru masuk 2bulan tapi kerap sgt nak kencing. Normal ke .?

7 Các câu trả lời

ya..normal tu sis klw aq kn siang hri kurang tpi klaw time mlm ke subuh masa maw tido d c2 kerap kencing

normal sis. detail kat sini kalau sis nk bc. https://my.theasianparent.com/buang-air-kerap-ketika-hamil

sama sis.. sampai rasa macam nak demam tak demam, lenguh perut

11mo trước

Ya Allah sama sis.. mencucuk cucuk kaki tu rasa bila malam dgn asyik nak kencingnya 😭

Samala sis.. Kencing mcm x lawas je rasanya

normal sis...jgn risau..

kita sama sis

normal