Mak toksik

Sy preg 7bln, dari awl preg mak tk pernah ambil kisah psl sy. Sy bgtau dia sy preg pun dia tnya knp sy bgtau dia. Dari awl preg sampai skrg dia xtnya pun khbr sy, chat call dia x reply kcuali dia nk duit, brulah dia chat. Baru2 ni sy ada bgtau dia psl sy, tp dia sampaikan benda lain pula kt adik beradik sy sampaikan adk beradik sy gaduh dgn sy. Sy call tanya knp dia buat mcm tu, pastu tiba2 dia tengking sy "Jadi apa masalah? Mulai skrg kau jgn anggap sy mak kau lg." Mak mertua yg sediakan brg2 sy bpantang nt. Mcm xda mak sndiri pula rsanya. Mmg dri kcik mak x pdulikn sy, dia lebihkan ank2 dia yg lain. Sy plan nk bpantang sndiri je lah nak tk nak kan, mak pun tk nk ambil kisah. Klu blh sy tk nk bagi jumpa baby nt kt family sy. Sy anxious sgt. :'). Ni pun nervous anxious fikir nk beranak. Doakan sy mommies. Semoga dipermudahkan segala urusan kita. Aamiin 🤲🏻

22 Các câu trả lời

allahu siannya awk sis.. Kuat ye awk hadap org mcm tu, kalau sy dh lama blah tk ambik peduli jgk psl dia 😂 syukur la awk ada mil yg baik.. jaga mil leklok.. jaga kandungan leklok jgk.. nasihat sy awk anggaplaa mil mcm mak awk sendiri.. benda yg awk xdpt dgn mak awk, awk bt dgn mil je.. wish u goodluck dear ❤️