Keluar darah

Sy preg 7 week 6day...pagi tadi ad kluar darah mcm darah period...lepastu dah tak ada keluar dah.. apa sebab yea?

19 Các câu trả lời

Sy week 7 minggu msa tu,pertama pergi swasta dia bagi tu ubat,untuk tahan pernakan sy mkn dlm 4 hari tapi still bleeding sy trus pergi kilink kerajan Sebap sy rsa tak puas hati cara pemeriksan d swasta hanya,nak tau apa y yg tak kena. tulis surat ambil obat da mcm tu je,msa kat kilink kerajan tu,Bila kna cheak trus naik AMBULANCE pergi Hospital Besar Dan msuk bilik kecemasan..Bila cheak rupa2 nya sebap ada Polip,Sy Saran kan siapa2 pun ibu pregnant n Bleeding bgs terus jumpah doc yer ...skrg sy da okey 16 week 2 day NOW..😊

4y trước

Sikit2 kluar

Sye tgh alami skrg preggy dh 11w3d misi kiraa , msok hrini 3hri sye bleeding dh buat buku , scan n dh jumpe dokter kk tpi refer ke hospital dorang kata janin tak nmpk 🥺 tgu 2minggu lgi sye checkup ke hospital 😌 doakan sye yee tq

4y trước

Tq puan😊

Better pergi klinik check. Takut terjadi macam saya. Anak kedua saya masa tu lebih kurang 7week juga laa. Ada keluar darah sikit2. Lepastu makin banyak. Benda yang tak diingini terjadi. Tapi saya suggest awak untuk check pergi klinik. 😊

bleeding ni byak sbb... kadang2 proses penempelan blh ada sporting gak... tp kalau bleeding byak kena p jumpa dr wat scan laaa... 1 ag plasenta kat bawah, baby tindih dia, sbb tu laaa blh kuar darah tu... ni biasa berlaku...

Sy prnah bleeding 10 weeks... P cek kat hsptl, doktor ckp ada polip.. Tp syukur la,lps dktr dh buang, Tggal wad semalaman.. Pas tu esok x da dah drh.... Skrg ank dh dua thun lbh da... Alhamdulillah...

Haritu ada checkup kat kk, nurse ckp even ada darah setompok atau setitik terus cepat pergi klinik atau hospital

Bleeding atau spotting walaupun sikit terus refer doktor sis.. bimbang jika ada apa2 masalah

pergi klinik terus , jangan tanya sini .. bahaya mngamdung kluar darah....

Sama..skang sy 8w1d..ad kuar jga tp xgjmpa dktr lgi..tkt ase nk g jmpa😒

Dh pegi jumpa doktor ke.. Doktor kata apa.. Sy tgh alami skang..risau juga

5y trước

G hospital sis. Sya ritu bleeding doc kata threatened miscarriage... Alhamdulillah sekrg dh x de kuar drh...