Kuman

Hi, sy pernah ada history menyebab kan baby beranak awal dan terpaksa tidak diselamatkan oleh faktor tidak cukup bulan. 21 week. Dan ini ada lah report bagi sy punya penyebab keguguran. Iaitu dlm bhsa melayu gbs. Dan skrng sy hamil lg dlm 9w3d. Ada x yg ada pengalaman mcm sy? Sbb msh trauma sikit. Tlg kongsi tips yg bermanfaat agar baby sy selamat dilahirkan hingga 9 bln 10 hari kelak. Doakan sy..

Kuman
1 Trả lời

Hi mommy yes gbs blh sebab kan bersalin awal. Cuba kawal mkn kali ni. Elakkan manis2, n mkn yogurt asli. Kalau mkn manis, keputihan blh jd byk. Sy pun gbs juga 2 kali. Aiskrim, tealive semua tu kurangkan... Kalau blh stop dulu.

5y trước

Haha sy mkn yogurt asli rasa pelik je. Nasib yg yogurt greek ada campur buah sikit tu sdp sikit. Alhamdulillah, sy dh 28w1d 😂