Scan perut

Sy nk tnye ade ke tmpt mommys 10 mggu bru bukak buku pink..setau sy dri 4 mggu tu nurse dh bukak buku pink n scan perut untk tgk kntung baby kn...sy risau sbb dkt tmpt sy nurse sruh tggu 10 mggu bru nk bukak buku pink.ade ke sesiapa mcm tu

18 Các câu trả lời

mgkin awak xada masalah..diorg pun xnak smpan buku byak2 kot🤭 sbb tu diorg sruh bukak buku lmbat..saya dah 6week pun xbukak buku lagi..mlas nk ulang g klinik lagi..

kk tmpat sy suruh buka 8minggu..skrg dh 10mggu 3hari xbuka2 LG buku..🫢scan Kat swasta Alhamdulillah dh ada baby semua..tggu la 11mggu Baru nk g buka buku..

depends pada klinik , saya ingat lepas baby dh ade heartbeat dh bole bukak tapi kena tunggu 9mnggu

saya nurse suruh tnggu lagi . dia bagi tarikh utk bukak buku masa saya 11minggu nnti hm

biasanya dah ade heartbeat baru sesuai untuk buka buku pink. no worries okay ☺️

6mo trước

betul, no need rushing ☺️ sbb kalau takde heartbeat, tak boleh assume officially pregnant walaupun ade Rahim/kantung je. awak jangan risau ye, InshaAllah baik2 aja as long takde bleeding semua ☺️

Tempat saya pun 10weeks sis. In the meantime kalau risau, boleh check kat swasta

ada...mcm sy 14hb jan baru bukak buku pink 10 minggu 2 hari..😊

Sy selasa baru buat buku pink , selasa dah 10weeks 2days 😂 .

ahaa yer sy pn awl bln dpn baru kena buka buku pink 10mggu🤭

sy 9 mggu dh buka buku Pink sbb 7 week dh dgr heart beat bby