5week 2days

sy nk tnye 5 weeks mmg perut jdy lembik ker..??dh dua hari xde mood nk mkn nasi...ashik mkn oat and minum hl......sorry sy bru first baby...and agak risau sikit.....

2 Các câu trả lời

Sy pon sma..1st trimester mmg xmkn nasi..xboleh nasi putih..nak nasi minyak,nasi arab,nasi ayam..nasi kaler2 xpe..lpstu bhun tomyam...stiap hari behun tomyam..now dah 36w..Alhamdulillah..😘

sy x mkn nasi putih sejak 9w sampai 22w.. masok 23w baru ok slowly telan nasi putih..