muntah kuning

Sy nk tnya.bby sy 2 bln. Hari ni pas ambil ank dr pengasuh. Sy baring ngn bby smbil myusu. Then kami tertdo sm2. Kmudian sy sedar bila bby muntah susu. So angkt dia dan salink bj.masa tukar tiba2 bby sy muntah kuning cair.. knpe yea? Dia x menagis.. sy nk tau sbb.? sbb risau.. tolong sy ..

1 Trả lời

Muntah kuning mcm mana tu sis? Myb muak keluar susu lama kot.

5y trước

Susu lama rasanya. Keluar. Dh lupa. Tpi penah juga baby muak masa menyusu baring 😅😅. Byk jugak. Habis katil.