Upt negetif atau positif

Sy nk tnya sy buat upt nih negetif atau positif..sy pon x pasti#firstbaby

Upt negetif atau positif
11 Các câu trả lời

saye nmpk 2line + positive tu sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

Result samar sgt ni maybe positif. Cuba lg seminggu dua. Hormon hcg xberapa nak kuat time ni rase nye. Also use first urine ye esp lps bangun tidur pagi. all the best mommy to be 😊

clear blue test mcm ni saya xpercaya sb aritu mcm ni la saya dpt pastu p klinik doctor kata x pregnant. pakai test lain -ve. better awak try dip n tell punya test. lagi accurate

Macam negative, you tunggu dulu untuk seminggu missed period lepas tu buat UPT test again, kalau positive baru ia semakin pekat😊

nmpk 2 line sis tapi sngt samar... tapi snap to nmpk line ... positif to sis kalau negetif dlm camera pun xnmpk line... tahniah sis

ada line samar tu.positif tp mebi masih awal..nanti test lagi 3 hari.biasanya line akan makin pekat.

Positive.. Try semggu lagi.. Bgs sis beli digital dia blh bagi tahu bpa mggu dh kandgan kita

Saya nampak samar, nanti awak cuba lagi dua minggu. InshaAllah ada rezeki, amin

Macam samar2. Mungkin positif. Boleh try lagi next week

nampak mcm samar..tp ada tu..maybe sbb awal lg