Batuk 37weeks

Sy nk tnya sy ada masalah batuk ..bahaya tak untuk baby.. kenapa ye stiap kali check up d kk,misi akn tanya ada batuk selsema demam smua tu..kalau jwb ye apa yg kita kena .adakah disuruh balik walaupun bukan batuk covid ?terima kasih yg menjawab#ingintahu

1 Trả lời

Tips sy lepas ni pg checkup ckp je sihat. Then bila jumpa doc ckp je kdg2 ada batuk2..bahaya x untuk baby. Tapi sebelum tu mommy buat dlu swab utk bukti yg mommy -ve covid.