scan

sy nk tnya lau 7week g scan boleh nmpk da ke baby? sbb masa sy 5week g scan xnmpk apa lgi..jadi xleh buat buku pink lagi..

1 Trả lời

In Shaa Allah blh nmpk ..tp kecik je la rupa dia ..

5y trước

sy pun 1st scan masa 5 weeks sis..doktor ckp cuma nmpk mcm ada sac .. so doktor suroh repeat 2 mggu after that .. Alhamdulillah, masa 7 weeks dh nmpk ..pastu scan lagi dkt kk on 9weeks .. tu dh nmpk bntuk skit ... nnti sis dh nmpk bntuk bby, mmg sis mcm x sba je nk scan lagi n lagi 😅😅😅