Takde alahan

Sy nk tny, normal ke sy xde alahan? Sy cuma rasa letih. Muntah, loya & pening xde. Sy bru week7. Tp sy takde alahan. Scan kantung ada. Next week bru scan lg skli. #ingintahu #firstbaby #1stimemom

17 Các câu trả lời

Normal.. Sy now dh 13 mggu.. Xde ap2 alahan.. Nk first n no 2.. Dua2 xde alahan

normal sis, alhamdulillah saya dah masuk 7 bulan takde alahan apa apa . ☺️

saya dah 3kali pregnant xda alahan..alhamdulillah..tp suami yg kena alahan

Normal. Sy pun mcm tu. Dah 31w dah. Alhamdullillah

saya pun takde alahan dah 8 minggu.

4y trước

Doc ada cakap apa2 tak?

bersyukurlah sis

normal