gatal seluruh bdn

Sy nk tny mummy2 semua.. adakah gatal seluruh bdn ni bkaitan dgn pertukaran hormon..blh dkatakan hampir setiap mlm sy mengalami gatal2 seluruh bdn. Sy kini hamil bru masuk 13mggu.. adakah penyelesaian terbaik utk mengelakkn drp gatal2 ni..??

1 Trả lời

Mgkin sbb hormon.. Sy pon tgh pregnan ni asyik gatal kt betis.. Kdg2 garu smpai brdarah and luka2.. Hahahaha.. Tnye doktor.. Dy suh sapu lotion je.. Elak kulit kering... Tp better sis prgi cek kt klinik..