Cuci Lidah Baby

Sy nk tny, biasanya umur brp perlu cuci bekas susu kat lidah baby tu? Anak sy bru 22 hari. Mcm tak berani nk cuci.

6 Các câu trả lời

Seawal yg mungkin or Setiap kali tgk lidah baby berkerak/ Putih. Kena cuci sblum keras.. Sbb kalau dh ada kulat susu, susah nk cuci.Baby akan kurang minum , merengek sakit lidah. Setiap kali mandi, sambil2 tu check lidah sekali. 💜

sy pun dh sbulan lebih bru berani msuk kn jari cuci lidah dia.tu pun kejap2 je dpt bby geleng2 kepala je.

Sentiasa bersihkan..guna hujung kain lampain yg bersih..celup dgn air suam..kalo x lagi ssh nk hlg

5y trước

Oo ok....tq info....

Sy guna cottonbud dbalut dgn bandage.. then cuci guna air cap 3 senapang beli dkt farmasi

Dah boleh cuci dah. Setiap Kali Mandi or lepas susu. Kang dah tebal lagi susah

Saya dr lpas lahir cuci lidah baby, mmang dia akn nangis sbb tk selesa

4y trước

Ok sis.. Nnt cb buat mcm tu😊