susu

Sy nk tanya .. preggy takpe ke kalau x minum susu materna?? Kalau minum dutch lady yg perisa choc boleh x? Sebab sy mmg tkleh masuk apa2 susu slain perisa choc. Hl full cream ke cmpur kurma ke vanila or asli mmg akan muntah.

38 Các câu trả lời

Pa kbt

Boleh

Hai

minum jelh sis apa yg blh minum..jgn xninum sdh kesian org kat dalam tu cm kne pandai imbang manis lh tkt gdm pula..

Saya tak suka minum susu... 😅😅 Masa pregnant Kadang2 je minum..

Agk2 week ke brapa kta kna stat mnum susu..sy pn xleh mnum susu plain..kna yg coklat shja..sy xstat mnum lg tp blkg asyk skt ja..

Sy pon sama xboleh telan susu putih. Sy minum susu yogurt plain farm fresh dgn susu kambing choc jenama wildan

Saya minum susu hl