perubahan 34 Week macam 3 bulan pertama

Sy nk tanya lah.. Now sy dah 34 Week tapi saya rasa mcm xselesa.. Badan sy panas sangat.. Berpeluh2 walupun bru lepas mandi.. Kadang sehari tu mandi dekat 4-5Kali.. Lepastu skrg dah mula rasa susah utk bernafas masa nk tido.. Rasa pening kepala, rasa nk muntah2 ,selera makan xde.. N lagi satu saya rasa perut kerap mengeras bila waktu malam.. Normal ke rasa mcm ni masa hujung kehamilan?

2 Các câu trả lời

Ada juga rasa mcm tu.. da 34w.. bila mlm ja jd xda mood.. pns tu jgn ckp la, dua bji kips dh psg

5y trước

Ohh kalau awk Pun rasa yg sama.. Mungkin normal lah kan ..sbb rasa panas tu mcm xmandi 🤣

i’m in 34 wks nw and feel exactly the same juga. so rasanya biasa la kut

5y trước

Ohhh mungkin normal sbb awk pun rasa yang sama