Muntah selepas makan ubat

Hi.. Sy nk tanya.. Ada tips dak untuk mengelakkan muntah selepas mkn ubat "Zincofer" yg doktor bg ni? Nurse suruh minum jus, lepas 10 minit muntah.. Makan dgn vitamin C pon muntah. Makan time nk tido pon muntah. Cmne yer?#ingintahu

Muntah selepas makan ubat
105 Các câu trả lời

Saya makan ubat ni 2 biji dgn air limau kosong suam.. Mmg loya and nk muntah.. Seeloknya lepas mkn tu pksa diri tidur.. Saya mmg cuba tahan je untuk ank sbb hb saya low.. Alhamdulillah sekali je penah muntah.. Skrg tk muntah dhh..

3y trước

Wah, alhamdulillah naik. Saya belum check lagi tapi harap naiklah. 😥