Cara hilangkan rasa sakit Gigi bongsu.

Sy nk Tanya ad x petua hilangkn sakit tumbuh gg bongsu..da lme x sakit,ni da umo 27 ni die nak klua pulak lg smpy bengkak2 sembab muke dibuatny.

2 Các câu trả lời

Kalo sakit tumbuh gg bongsu tu xda petua nak hilangkan sis..kalo g klinik gg swasta doc akan bg ubat tahan sakit aja tu.... sy pnah alami gg bongsu yg tumbuh tu sz bsr tp ruangnya sempit..so bla da tumbuh sparuh kluar sparuh tbenam..pastu blaku karies gg😭 sakitnya sgt2 laa xterduga...smpai tdo xdpt.. nak jaga anak kecik masa tu pun xlarat..mkn ubat tahan sakit hlg sakit nya n masa tu laa sa ambik ksmpatan g cabut.. dah cabut bru bhgia rasanya..

Pnh alami. Sy mkn pndol xpn thn mcm 2 je😅smoga cpt baik.

5y trước

Law p klnk slp sy dia bg ubt thn sakit xpn plhan utk cbt..sy pn tkt.. Tp sakit dia mmg blh dmn.. Law blum tumbuh lg