10w

sy nk mnta pendapat,normal ke klau sy slalu rasa cramp dkt bhagian perut mcm sengugut tu..skrg dh msuk 10w..last scan 2 mggu lps dh nmpk baby ng heartbeat..tp sy risau sbb dua tiga hari ni perut slalu cramp je..tp xde kluar darah..ada ke yg mcm sy?dan satu lg,normal ke klau perut sy mcm mngeras klau sy sedang berdiri..sy tekan2,rasa mcm keras kt bhagian bwh perut..tp klau tgh baring,x keras pulak..

3 Các câu trả lời

sy pon jd mcmto jugak mase 5w . mmg saket sgt ii cramp terok kt perut bawak kew pinggang and takde ape ii pendarahan sbb sy prnah gugur bulan 9 lepas . skrg alhmdulillah da takde saket ii sgt da . lusa dah masok 7w . syukur alhamdulillah semoga appointment 16hb nie ade berita gembira

Sama mcm sy alami skrg. Sakit sgt mencucuknya. Nak masuk 10w skrg. Risau pulak 🥺 Scan 2 mgu lepas ada kantung je. Baby xnampak lagi.

Normal sis..jgn risau...selagi tak de pendarahan