Perut mengeras

Hi mama. Nak tanya pendapat je. Sy sekarang 25 minggu. Dalam sehari mesti ada rasa perut mengeras. Normal ke? Sbb apa ye keras? Mcm tiba2 je. Klau baring mengiring pon sama. Klau usap2 perut dah ok skit. Tp nnti keras balik. Sbb apa ye? Baby pusing ke?

3 Các câu trả lời

Boleh jadi bby aktif n tukar posisi..sy hujung2 due baru start mgeras mlm2 pling ketara..semput dibuatnya..sy tnya nurse dia ckp normal selagi xde sakit yg kerap..sy cuma mengeras je xde rasa sakit ke apa bhgian perut

saya pun Ada jgk mengeras kadang2. nurse suggest utk bykkn minum air kalau sblm ni kurang minum.

Boleh jadi sebab baby active bergerak, boleh jadi jugak Braxton Hics.