upt samar-samar kali kedua

hi, sy nk mintak pendapt. sy positif ke? ini kali kedua sy buat upt. sy buat pagi2 lepas bangun subuh tu. tiba2 samar pulak. sepatutnya bacaan hcg akan lg tepat pd wktu pagi. sebelum ni sy buat test pada 25 oct, pd waktu petang dan result upt sy terang. sepatutnya sy dah 5 weeks 😕

upt samar-samar kali kedua
5 Các câu trả lời

Yg accurate is wktu pagi. Wktu ptg tak accurate sbb kita dh mkn mcm2, air dh minum. Ini kira positif juga.

2y trước

tq sis.

Insyaallah positif.. Sy mula dlu mcm nie juga, lepas 3hari check smula waktu pg.. Terang sgt..

Insya Allah ni positif sis. Nk lebih accurate blh check kt kk

tahniah, postif tue

Tahniah sis +ve tu🥰

2y trước

tq 🥰