BARI ANAK 4bln air kosong

Sy nk luah sikit korang . Sy btol2 sakit hati dgn mak mentua dan ipar.. diorang sedap2 jer mlukan sy dpn org. Setiap kli jumpa , setiap kli tu la pksa bagi air kosong. Sy asyik sabar je. Family belah sy plak ok je. Dh la bgi senyap2 air kosong dkt ank sy.. 😭😭. Rasa nk tampar seko2 x phm bhsa. Mknn pn blh plk nk pksa bgi. Bnci bntul laaa. Dh la ank pertama.. #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

hmm. susah kan ada yang perangai macam ni. husband takboleh nak tegur ke apa ke? belah husband saya pun ada camni, macam2 kitorang buat untuk mengelak sampai diorang pun taksuka dengan kita :( tapi takpe saya tak kisah pun. haha. husband saya jenis cakap lepas. so diorang xleh cakap apa la.

1y trước

faham. sabar ye sis. kalau masih boleh educate orang2 tua ni, buat lah. diorang dulu kurang didedahkan info2 macam ni. tu yang buat sukahati je. alasan diorang sama, dulu dia buat anak2 dia membesar okay je.