salam mom2 sy nk brtnye

Sy nk brtnye kandungan sy dh masok 12week 3hari tpi blm buka buku pink...cll kk xangkat...tnye mak mertua suruh hold dulu sbb skrg pkp......cadangan mom2 semua sy pening...

21 Các câu trả lời

Betul....kene jugk g kk...line doeg bz la tu xjwb call.....bole tau perkembangan janin sihat x sihat...

Sama la saya pon blom buat lagi sbb kk pon mintk tngguh lagi tpi skrg pkp dh sambung kna jgk pergi buat buku

4y trước

Sama la dgn sy sis. Now 13 weeks dh.

Utk elakkan kena bebel dgn cik misi, baik pi je kk yg dekat dgn rumah. Bg dorg 12wks tu dh lewat.

PKP pon Klinik Kesihatan buka.. Kalo ada medical card leh buka kat private..

boleh pegi mcm biasa..ambik langkah keselamatan, sanitizer, topeng..

Saya pon x bukak buku lgi.. Esok baru nk gi kk.. Dh nk masuk 9w..

12 week dh blh buka buku pink.. Nurse kate paling lewat 12 week..

Sy pegi je kk..sbb app nk bukak buku esok. .tp kene g sorang2

Rasanya boleh je. Sbb dah masuk 12w tuu.

Pergi je kk buka buku